Estetika

Estetika

Estetika

Estetska medicina obuhvata sve medicinske procedure koje imaju za cilj poboljšanje fizičkog izgleda i zadovoljstva pacijenata, korišćenjem neinvazivnih do minimalno invazivnih kozmetičkih procedura. Specijalnost estetske medicine najbolje se primenjuje od strane specijalista dermatologe i plastične hirurge koji nastoje da ponude usluge koje će odgovoriti na estetske potrebe i želje svojih pacijenata. Neke procedure estetske medicine izvode se pod lokalnom anestezijom, dok neke procedure uopšte ne zahtevaju anesteziju – potpuno su bezbolne.

SAZNAJ VIŠE
Dermatologija

Dermatologija

Vaša koža bez ijedne reči govori o funkcionisanju i stanju vašeg organizma – i najmanji disbalans u njegovom radu očitaće se na koži. Zdrava koža znak je opšteg zdravlja. Međutim, ako imate utisak da vaša koža izgleda ili se oseća drugačije nego inače, poseta doktoru specijalisti dermatologije može odagnati vaše brige i učiniti da se koža vrati u prvobitno stanje.

SAZNAJ VIŠE
Venus Legacy

Venus Legacy

Venus Legacy uključuje metode zatezanja i preoblikovanja tela koje uklanjaju celulit, višak masnih naslaga, oslobađaju viška kože i konturiraju tretirano područje. Venus Legacy program idealan je dopunski tretman mršavljenju, jer ubrzava ceo proces i olakšava put do željene figure.
Venus Legacy je nehirurški tretman, te je samim tim neinvazivan i bezbolan. Preoblikovaćete vaše telo i izvajati sve njegove delove – ruke, leđa, zadnjicu, stomak i bokove, vrat i bradu, butine.

SAZNAJ VIŠE

Zdravlje

  • Vaše zdravlje i bezbednost sa nama su na prvom mestu. Sve dermatološke i estetske tretmane izvodi specijalista medicine dr Svetlana Nikolić, dermatovenerologa uz tim specijalista dermatologa.

Prirodna lepota

  • Ne pretendujemo da vam promenimo lični opis – sa nama vaše crte lica ostaju prepoznatljive, ali unapređene. Uklanjamo sve nesavršenosti i darujemo vam prirodnu lepotu. Vi – samo lepši.

Kvalitet usluga

  • Kvalitet nam je na prvom mestu! Koristimo isključivo originalne, registrovane i proverene preparate najpoznatijih svetskih kuća – Juvederm, Teosyal, Restylane, Revitacare, Vistabel, Regenlab.