Medicinsko osoblje "Dr Nikolić" odlikuje se visokim profesionalizmom i posvećenošću pacijentima. Pružaju pažljivu i empatičnu negu, postavljajući pacijente i njihove potrebe na prvo mesto.

Prostor poliklinike je moderno opremljen i pruža optimalne uslove za lečenje i dijagnostiku. Sva potrebna medicinska oprema je dostupna, omogućavajući lekarima da pruže visokokvalitetnu negu pacijentima. Uz to, poliklinika se brine o estetskom aspektu, pružajući i estetske usluge koje doprinose celokupnom blagostanju pacijenata.
Poliklinika se trudi da bude maksimalno dostupna pacijentima. Otvorena je za prijem pacijenata tokom radnog vremena od—-do, a može čak da pruži hitne usluge u vanrednim situacijama. Takođe, pruža podršku i informacije putem telefona— ili e-pošte—-, što olakšava pacijentima da se obrate za pomoć ili informacije. Njihova dugogodišnja prisutnost na tržištu, poverenje pacijenata, savremeni prostor i visokokvalitetno medicinsko osoblje čine je pouzdanim izborom za sve one koji su u potrazi za stručnom i sveobuhvatnom zdravstvenom zaštitom.

Karakteristike

Dugogodišnje iskustvo

Vrhunsko obrazovanje

Sertifikati i licence

Pozitivne reference roditelja

Visoko profesionalan odnos sa pacijentima

Maksimalna dostupnost

Zakažite pregled

Brzo i jednostavno zakažite svoj termin.

Kontakt